Oceanis 40.1

NAVAL ARCHITECT : Marc Lombard
INTERIOR DESIGN : Nauta Design

 

Pris fra kr.2.343.000,-

 

Following in the wake of her elder sister the Oceanis 51.1, this 40-foot cruiser, offers unrivalled deck volume and interior space, and there are no concessions to performance. The 12-metre long Oceanis 40.1 is available in different layouts, draughts and rigs, adapting to the most demanding sailor’s cruising requirements and satisfying their need for comfort and pleasure under sail.

Eksteriør

Her kan man nyte livet for anker like mye som å seile. Med det innovative skrogdesignet som ble berømt med Oceanis 51.1, har BENETEAU virkelig brutt ny grunn. Resultatet er et skrog med stort fartspotensiale og som oppleves som svært stiv under seil. Over vannlinjen vil du oppleve en deksslayout og et innvendig volum og ultra-romslige interiør som ellers er uhørt på en båt i denne størrelsen. Du kan ikke la være å føle at du er ombord i en 45 fots cruiser!

 

Interiør

Enten du velger valnøtt eller eik, er stilen til interiøret fra de italienske designerne i Nauta Design bemerkelsesverdig lys. Båten er tilgjengelig med to, tre eller fire kabiner og en C-formet bysse til styrbord som tilbyr mye lagringsplass og en romslig benkeplate. På babord side er det en stor salong med en flyttbar benk. Et kartbord ved foten av trappen gir god arbeidsplass. Alt er modulært, slik at alle kan leve slik de vil og glede seg over å seile uansett hvor vinden tar dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisser og layout