Oceanis 30.1

NAVAL ARCHITECT : Finot - Conq
INTERIOR DESIGN : Nauta Design
DECK DESIGN : Nauta Design

 

Pris fra kr.978.175,-

 

The Oceanis 30.1 is easy to sail but lively to helm and promises new experiences and thrills. This robust little smart cruiser is small enough to trail, opening up endless possibilities for sailing on lakes and rivers, as well as coastal sailing and high sea adventures.

AWARDS 2019 & 2020

         
Eksteriør

Oceanis 30.1 ser ut som en liten yacht med velproporsjonerte sider og hyttetak. Teamet fra Finot-Conq har løst den doble utfordringen med å kombinere kraft og enkel navigering. Med sin smale baug, optimaliserte vekt og square-top storseil, klarer hun seg godt i alle vinder. Den selvslående fokken og den single vinsjen gjør henne lett å håndtere både for nybegynnere og for short-hand seilere. Ønskes økt ytelse, spesifiserer vi båten med en stor overlappende genoa, en Code Zero og en asymmetrisk spinnaker.

Interiør

Med noen få ekstra centimeter på strategiske steder skiller Oceanis 30.1 seg fra andre båter i klassen: Ståhøyde på 1,98 m på alle stedene inne gjør det er behagelig å stå. De to doble hyttene i god størrelse har begge køyer som går på langs og har et åpent inngangsparti som gjør at de føles spesielt romslige. De to benkene i salongen gir mulighet for to ekstra køyer. Det store dusjrommet er delt inn i et toalett på den ene siden og dusj og servant på den andre. Ved foten av den slake trappen, har den L-formede byssa godt med lagringsplass, et 75-liters kjøleskap og en stekeovn under koketoppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisser og layout