<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1502288976481940&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

 

Ta kontakt med oss i dag!

 

3559_5-2

Kalesjeprodukter

Trenger du ny kalesje, eller sprayhood, eller kanskje nye puter?

Vi fører alt av kalesjeprodukter fra
NV EQUIPMENT, som i mer enn 45 år har produsert for de fleste europeiske båtmerkene.

1
Førsteklasses design av sprayhood og kalesjer
2
45 års erfaring
3
100% Made in France

Fornye kanvas ombord?

Du kan lese mer om vår Personvernpolicy her

NV EQUIPMENT

NV (Normandie Voile), ble etablert i 1977 av Jean-Yves og Josette Chevalier og begynte som en enkel håndverksvirksomhet i Normandie, med produksjon av seil og annet maritimt utstyr for å gjøre livet enklere ombord. I 1986 utviklet Jean-Yves sin første sprayhood, videreutviklet denne i tre forskjellige størrelser som deretter ble distribuert av flere forhandlere. I 1990 tok NV Equipment det strategiske valget å forlate seilproduksjon til fordel for design og produksjon av beskyttende tilbehør for båter. Selskapet ble deretter etablert i Vendée, og begynte å jobbe aktivt med franske båtbyggere, og deretter del fleste største båtbyggerne i Europa.

Logo NV 1

 

Harmoniske farger

Den nyeste utgaven av NVs fargekart er inspirert av eventyrlige turer blant annet i skandinaviske farvann, og er designet med materialer som passer til det maritime miljøet.

I 2021 oppgraderer NV to viktige synlige elementer ombord:  fargene og dekorative puter. De opprinnelige fargene utvikles videre for å fungere ton-i ton med hvitt, beige, grått, blått, svart, rødt og grønt. Resultatet? Matchende farger som gir en fantastisk finish til våre utendørsprodukter!

NV lanserer nå også en helt ny serie med universelle produkter som puter, trekk, poser og bager. Disse produktene vil bli markedsført under navnet ACCESS!

Nuancier

 

GIRAMAR AS

Giramar er importør og forhandler av båter fra noen av verdens mest tradisjonsrike verft. Vi har bevisst valgt å representere familieeide og/eller børsnoterte selskaper. Dette er gjerne produsenter som har eksistert i flere generasjoner, med tilstrekkelig finansiell styrke til både å ville og kunne tenke kvalitet. Men først og fremst handler det om at vi skal føle oss trygge på at de som har produsert våre båter har lange tradisjoner med båtbygging, tenker kvalitet i alle ledd og har et godt øye for detaljer.

I tillegg er vi importører av et av verdens beste ankre for fritidsbåter i alle størrelser fra 6 til 100 fot.  Du kan handle ditt MANTUS anker her.