Grand Sturdy 45.0 Sedan

MOTOR (SINGLE) : 1 x 180 HP
MOTOR (TWIN) : 2 x 110 HP
LENGDE : 13,98 meter
BREDDE : 4,35 meter
DYBDE : 1,20 meter
FORBRUK ved 2000 rpm : 12,5 liter/time

 

Pris fra kr.6.325.000,-

 

Dette søsterskipet til Linssen 45.0 AC har en ekstremt romslig salong, som sammen med de åpne doble salongdørene og den gedigne cockpiten skaper et enormt stort boareal. Den nye Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan er den ultimate turbåten. Det er en nytelse å være ombord, om vi skal si det selv.

Hvis du har muligheten, kom en tur ombord i vår nye Grand Sturdy 45.0 Sedan. Først da vil du virkelig lære å sette pris på denne båten.

Eksteriør

Skrogformen til Grand Sturdy 500 AC Variotop® dannet grunnlaget for den nye Grand Sturdy 45.0 under vannlinjen. Den patenterte nye skrogformen, Softchine Prestressed Hull (SPH®), gir mindre motstand, mindre støy og lavere drivstofforbruk. Med andre ord, Grand Sturdy 45.0 har en enestående stabilitet, lite støy og er enkel å håndtere. Den fås med to kraftige Volvo Penta dieselmotorer for stabil fremdrift.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interiør

Grand Sturdy 45.0 Sedan har en romslig, komfortabel og luksuriøs salong med mye boareal for deg og dine gjester. De store vinduene i salongen gir en unik kontakt med omverdenen og slipper inn mye naturlig lys. Den romslige byssa ligger på styrbord side. På styrbord side i salongen har vi plassert et sammenleggbart bord og to cocktailstoler. Et hyggelig sted å spise frokost sammen.

Grand Sturdy 45.0 Sedan er også den eneste Sedan yachten fra Linssen med en unik skyvedør på babord side. Fra styreposisjonen kan du enkelt komme til kryssholtet på babord side for å raskt å kunne fortøye et brest, og deretter fortøye ferdig i fred og ro fra brygga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisser og layout