Grand Sturdy 45.0 AC

MOTOR (SINGLE) : 1 x 180 HP
MOTOR (TWIN) : 2 x 110 HP
LENGDE : 13,98 meter
BREDDE : 4,35 meter
DYBDE : 1,20 meter
FORBRUK ved 2000 rpm : 12,5 liter/time

 

Pris fra kr.6.380.000,-

 

Grand Sturdy 45.0 er en veldig romslig båt som er perfekt for lange reiser gjennom hele Europa, men også for en lang helg. Fra den første ‘linjen på tegnebrettet’ var målet å oppnå maksimal allsidighet. Mangfoldet og alle detaljene gjør sitt til at 45.0 passer for alle formål.

Enten du velger AC eller Sedan, vil du uansett glede deg over denne luksusleiligheten på vannet! 45.0 har et eksepsjonelt boareal, både i salongen, på akterdekket og i lugarene. Det er også god lagringsplass.
 

Eksteriør

Den største utgaven av denne klassiske Grand Sturdy'en gir deg en båt med 14 meter lengde og 4,35 meter bredde. Det merkes. Både når du ser henne fra brygga og når du går ombord.  De brede sidedekkene med integrerte trinn for ombordstigning i relingen og det romslige fordekket med god tilgang til ankerspill, blir ekstra vakkert når vi får kle det med teak...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interiør

Grand Sturdy 45.0 er generøs på alle måter - også når det gjelder ren luksus. Generøs som om du befant deg i et "penthouse på vannet" ...fordi alle moderne bekvemmeligheter faktisk allerede er på plass som standard i denne båten, eller som valgfri opsjon.

Med denne yachten får du et blikk på verden som de færreste vil oppleve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisser og layout