Grand Sturdy 35.0 Sedan

MOTOR : 1 x 75 HP
LENGDE : 10,70 meter
BREDDE : 3,40 meter
DYBDE : 1,00 meter
FORBRUK ved 2000 rpm : 4,8 liter/time

 

Pris fra kr.3.286.250,-

 

Linssen Grand Sturdy 35.0 er et utmerket valg for førstegangs båteiere med en voksende familie. Denne kompakte yachten er veldig godt utstyrt, den har en optimal layout og en attraktiv pris i forhold til ytelse.

Sjøegenskapene kan ganske enkelt beskrives som ekstraordinære. Den spesielle skrogformen med knekkspant gir båten utmerket stabilitet. Takket være en kombinasjon av det nye undervannsskroget,  kjøl, ror og rorbalanse, oppfører båten seg også godt i revers, selv mot propellens rotasjonsretning.

Eksteriør

Alle Linssen Grand Sturdy Sedan modeller gir deg "alt på et plan". Her går du direkte fra badeplattformen og rett inn i den åpne cocpiten eller akterdekket om du vil. Det forlengede taket er perfekt for norske forhold, og vil hele tiden gi deg valget mellom sol og skygge. Den integrerte kalesjeløsningen gjør cocpiten om til en vinterhage eller utestue. Åpner du opp de doble dørene fremover, kan du tre rett inn i salongen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interiør

I en 35.0 Sedan kommer du rett inn i den flotte salongen gjennom gedigne doble dører.  Disse kan åpnes helt opp slik at du kobler sammen innerom og uterom på en helt unik måte. Styreposisjonen er her plassert på styrbord side i den fremre enden av salongen, og båten har en innholdsrik langsgående bysse på babord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisser og layout