Grand Sturdy 35.0 AC

MOTOR : 1 x 75 HP
LENGDE : 10,70 meter
BREDDE : 3,40 meter
DYBDE : 1,00 meter
FORBRUK ved 2000 rpm : 4,8 liter/time

 

Pris fra kr.3.327.500,-

 

Linssen Grand Sturdy 35.0 er et utmerket valg for førstegangs båteiere med en voksende familie. Denne kompakte yachten er veldig godt utstyrt, den har en optimal layout og en attraktiv pris i forhold til ytelse.

Sjøegenskapene kan ganske enkelt beskrives som ekstraordinære. Den spesielle skrogformen med knekkspant gir båten utmerket stabilitet. Takket være en kombinasjon av det nye undervannsskroget,  kjøl, ror og rorbalanse, oppfører båten seg også godt i revers, selv mot propellens rotasjonsretning.

 

Eksteriør

Alle Linssen Grand Sturdy modeller med akterkabin gir et opphøyet akterdekk med utvendig styreposisjon.  Her oppholder man seg ute i det fri, eller under den spesialtilpassede sprayhood'en og cockpitkalesjen. Omtrent som ombord i en seilbåt. Herfra beveger du deg lett ned på fordekket på begge sider, eller rett ned på badeplattformen gjennom den midtre døren i akterspeilet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interiør

Er en Linssen 35.0 AC ditt valg? I så fall vil du ha nok plass til fire personer; med en stor og romslig salong og de to romslige lugarene, hver med dobbeltseng. Trenger du mer plass? Ja, da er det veldig enkelt å konvertere sofaen i salongen til en komfortabel dobbeltseng ved hjelp av Linssen Easy Sleep Convert System. Ved å fjerne salongbordet og putene kan du skyve benken ut, og en lamellbunn dukker automatisk opp. Legg ned putene igjen, og du har skapt en generøst proporsjonert og komfortabel dobbeltseng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisser og layout