Grand Sturdy 30.0 Sedan

MOTOR : 1 x 51 HP
LENGDE : 9,70 meter
BREDDE : 3,35 meter
DYBDE : 1,00 meter
FORBRUK ved 2000 rpm : 4 liter/time

 

Pris fra kr.2.763.750,-

 

Med den lille 30.0 AC og Sedan demonstrerer Linssen Yachts at ‘plass’ er en relativ opplevelse, og at sjøegenskaper ikke er avhengig av dimensjoner.  Alt som gjør en Linssen til en Linssen er til stede, men i dette tilfellet i en yacht på 'bare' 10 meter. Stylingen og interiøret for den nye 30.0-serien er laget i samarbeid med KesselsGranger DesignWorks.

 

Eksteriør

Et karakteristisk trekk ved 30.0 Sedan er den åpne cockpiten med det forlengede Linssen Longtop® salongtaket, utstyrt med LED-belysning. I salongen kan man velge å montere en stor elektrisk Variodeck takluke. Her får du en åpen cockpit på samme plan som salongen, med benk og integrert sidebord,  samt direkte tilgang til badeplattformen - også denne på samme plan.

 

 

 

 

 

 

Interiør

Salongen har en romslig utforming og er det sentrale interiørområdet i begge versjonene av Grand Sturdy 30.0. Det er en stor sofa på styrbord side og en bysse med skap på babord side. Sedan-versjonen har bare en forkabin med soveplass for to personer, skap, toalett og separat dusj. I både AC og Sedan gjør Easy Sleep Convert System det mulig å lage to ekstra soveplasser ved å konvertere sofaen i salongen til en dobbeltseng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisser og layout